ANTALYA / AKSU - PINARLI CUMHURİYET İMAM HATİP ORTAOKULU

PINARLI CUMHURİYET İMAM HATİP ORTAOKULU

CUMHURİYET MH. ATATÜRK BULVARI NO76 AKSU/ANTALYA
Vizyon
Toplum yaşam kriterlerine uyumlu, kendini yenileyebilen, çevre bilinci yüksek, kendisi ve çevresiyle barışık, bilgiye ulaşabilen geleceğe mutlu bakan, dünya insanı yetiştiren bir okul olmak.
Misyon
Toplumumuzun beklenti ve gereksinimlerine cevap verebilecek beceriler kazanmaları, katılımcı bilime dayalı, bireyleri yetenekleri doğrultusunda yönlendirebilen her türlü imkanı hazırlamak; okul çevre iletişimini ve ilişkilerini sağlıklı kurabilen, çevreye yarar sağlayan, çevre olanaklarını kendisi ve insanlığın yararı için kullanabilen, bilime önem vererek iletişime açık, pozitif bilimi ve sosyal bilimleri birlikte sentezleyen, bireyler yetiştirmek.
Kütüphane Kitap Sayısı :2445
Öğretim Şekli :Okulumuz ikili eğitim vermektedir. Pınarlı Cumhuriyet İmamhatip Ortaokulu, Pınarlı Cumhuriyet İlkokulu ile aynı binayı kullanmaktadı
Tüm sınıflarımız klima bulunmaktadır.
Toplu taşıma araçlarıyla ulaşım sağlanmaktadır.
Toplu taşıma araçlarıyla ulaşım sağlanmaktadır.
Merkez İlçededir.
Okulumuz Merkez ilçede bulunmaktadır. İlçe merkezine uzaklık 3 km´dir
okulumuzun futbol takımı vardır.
okulumuzda her yıl Tübitak Bilim Fuarına katılım sağlanmaya çalışılmaktadır.
Proje Çalışmaları
e-twinning projeleri yapılmaktadır. Ayrıca Bilim Fuarları açmak için öğretmenlerimiz okulumuzda çalışmalar yapmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Bir çok uluslararası e-twinning projeleri yapılmaktadır. ayrıca okulumuz her yıl Erasmus k229- k221- k101 projelerine proje yazmaktadır. umarız en kısa zamanda bir projeye başlanılacaktır.